Over Thuur

Barthuur is een intieme bar gelegen in de schaduw van het kasteel van Wimmertingen. Hier omarmen we intimiteit en de warmte die ze mee brengt, goed gepaard met een glas champagne of wijn terwijl je weg lepelt in het lekkers van onze chef Jeroen Vanandroye

Onze focus op exclusiviteit uit zich niet alleen in de drankjes die we serveren, maar ook in de ambiance van onze bar. We hebben veel aandacht besteed aan het interieur en de inrichting van onze bar, zodat deze een warme en huiselijke sfeer uitstraalt. 

Onze gasten worden verwelkomd door comfortabele stoelen en banken, gedempte verlichting en een gezelligheid. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag, of om samen met vrienden en familie te genieten van een drankje en een goed gesprek.

We zijn er trots op dat we een exclusieve wijn en champagnebar hebben kunnen creĆ«ren die zich onderscheidt van de rest. Bij ons draait alles om het bieden van een unieke ervaring aan onze gasten, waarbij we ons richten op exclusiviteit en een warme, huiselijke sfeer. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze bar en je kennis te laten maken met onze bijzondere selectie van al het lekkers dat in een glas te verkrijgen is. 

Volg ons: