Events

Organiseer je eigen event

Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle locatie voor uw volgende evenement? BarThuur biedt de perfecte ambiance voor elke gelegenheid. Onze prachtige ruimte en uitstekende service zullen uw gasten zeker imponeren.

Of u nu een zakelijke bijeenkomst, een verjaardagsfeest of een bruiloft plant, ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw evenement tot in de puntjes. Met ons ruime aanbod aan dranken en hapjes, zorgen we ervoor dat uw gasten zich welkom en comfortabel voelen.

Aarzel niet langer en neem contact met ons op om uw evenement bij BarThur te boeken. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en uw droomevenement werkelijkheid te maken.

Afterwork

Kom elke eerste vrijdag van de maand naar de afterwork van BarThuur en begin je weekend op de best mogelijke manier! Geniet van een gezellige sfeer, goede muziek en heerlijke drankjes met vrienden en collega’s.

Onze afterwork is de perfecte gelegenheid om te ontspannen na een drukke werkweek en nieuwe mensen te ontmoeten in een informele setting. Of je nu wilt ontspannen met een cocktail of wilt genieten van een lekker biertje, we hebben een uitgebreide selectie van drankjes om uit te kiezen.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en geniet van de beste afterwork bij BarThuur! We kijken er naar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige avond te beleven.

Afgelopen events

Afterwork
Valentijn
Halloween
Volg ons: